Kedves Jegyespár!

Először is szeretném megköszönni azt a figyelmet és időt amit a bemutatkozásom elolvasásába fektetsz kedves leendő "Ügyfelem".

Haraszti Levente vagyok felszolgáló és ceremóniamester. 10 év felszolgálói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy belevágok a vendéglátás egy sokkal személyesebb és örömtelibb részébe. Ennek a 10 évnek (is) köszönhetően olyan emberré váltam aki mindig hamar megtalálja az emberekkel és vendégeivel a közös hangnemet. 

Jelen pillanatban is, Magyarország egyik legszínvonalasabb esküvői helyszínén dolgozom, ahol hetente találkozhatok és testközelből figyelhetem az ország legjobb esküvői szakembereit, szolgáltatóit, ceremóniamestereit. 

Kis korom óta foglalkoztatott már a gondolat, hogy milyen "jó lenne minél több esküvőn részt venni és szerepet vállalni azokon ". 30 éves fejjel most már tudom, ez jóval több, mint egy szerep!! Ezért még elhivatottabban állok a kedves házasulandó párok segítségére, hogy életük egyik legszebb napján profizmusommal és szakmai elhivatottságommal maximálisan, az Ő vállukról a terhet levéve, biztosítsam a jó kedvet és a gondtalan szórakozást.

 Ha szeretnétek, hogy egy mindig jó kedvű, segítőkész, olykor nagy hangú, beszélni szerető, humoros fiatal ember segítsen Titeket a nagy napotok tökéletes lebonyolításában, aki a különböző korosztályokkal könnyen megtalálja a közös hangnemet, akkor nincs más dolgotok csak felvenni velem a kapcsolatot!

Bízom benne, hogy a bemutatkozásom elnyerte tetszéseteket és megtiszteltek azzal, hogy a Ti Nagy Napotokat együtt tesszük felejthetetlenné!  


Baráti üdvözlettel

Haraszti Levente Ceremóniamester