Én, mint ceremóniamester... 
 
A lehető legnagyobb odafigyeléssel, közösen,  előre megtervezett forgatókönyv alapján dolgozom. Mindig annyit nyújtok amennyire szükség van az adott szituációkban, esküvőkön. Rólatok és vendégeitekről szól a “Nagy Napotok”, így igyekszem a háttérből irányítani az eseményeket. Nem szeretek túl sok, de túl kevés sem lenni. Nem fogok rigmusokban beszélni, népi viseletben megjelenni, különféle játékokat kitalálni ráerőltetni bárkire is. Egy ceremóniamester legfőbb feladata, hogy összefogja a násznépet és a pár szolgálatában álljon.Nem régiben lehetőségem nyílt az ország egyik legjobb ceremóniamester képzésén részt venni ahol a szakmában olyan neves szakemberektől volt szerencsém tanulni, mint Szitás Róbert Szitu, Barna László, Vági Gergely Golyó. 


Árak

A ceremóniamesterség számomra elsősorban nem pénzkereseti lehetőség, hanem olyan tevékenység amiben örömömet lelem. Minden ember szeret kapni, de kevesen tudják, hogy először adni kell. Úgy gondolom, barátibb áron nyújtok Nektek "profi" szolgáltatást, mint más szakmabeli társaim. Az ország bármely pontján szívesen vállalok ceremóniamesterséget.
Albertirsától 60 km-nél messzebb található településen van lehetőségem a Nagy Napotok koordinálásában részt venni, úgy a tiszteletdíjam mellett előre megbeszélt, szerződésbe foglalt útiköltséget számítok fel.
Amennyiben úgy gondoljátok Én vagyok számotokra a megfelelő ember és megtiszteltek azzal, hogy Nagy Napotok "irányítását" rám bíznátok kérjetek bátran árajánlatot!