Akiket szivből ajánlok!


Ménich Evelin Esküvői Szertartásvezető

Engedjétek meg, hogy bemutassak Nektek egy kedves, bájos, csupa szív szertartásvezető Hölgyet!
Evelint évek óta ismerem és bármiben kértem a segítségét mindig, mindenben számíthattam rá, így biztos vagyok benne, hogy akik Őt választják arra a bizonyos Nagy Nap egyik legfontosabb, legemlékezetesebb pillanatára egy igazán szép és meghitt, érzelmekkel teli felejthetetlen szertartás részese lehet.
Az Ő célja tényleg az, hogy a Ti szertartások valóban álmaitok alapján valósuljon meg! 

www.evelinszertartas.huÉletem Képeken 

Csilla és Károly két különleges és nagyszerű ember, akiknek gyerek koruk óta szenvedélyük a kép készítés. Éppen ezért profizmusukhoz és munkájukhoz való hozzáállásuk nem ismer határokat!
Bátran ajánlom mindenkinek aki a Nagy Napon megélt, felejthetetlen és megismételhetetlen pillanatokról, élményekről örök emlékeket képeken is viszont szeretné látni. 

Az Ő segítségükkel biztosak lehettek benne, hogy évek múlva is a képeket nézegetve ugyan azokat az érzéseket fogjátok átélni, mint azon a bizonyos Nagy Napon!

www.eletemkepeken.hu


Lantai Birtok

Budapesttől 85 kilométerre, Nagykörös mellett található, csendes, nyugodt, természetközeli vintage stílusú családi birtokon minden kedves házasulandó Pár megtalálja számításait. A birtokon lehetőségünk van egy gyönyörű tóparti ceremóniát átélni, de aki inkább egy mese szép erdőben mondaná ki a boldogító IGEN-t az is megtalálja a számításait! A messzebről érkező vendégek újonnan kialakított szobákban pihenhetik ki az esküvő "fáradalmait". A finom és különleges ételek, italok profi kiszolgálással és szervezéssel párosulnak.
Lantai-Gyura Nikoletta örömmel segít mindenkinek aki ezen a szép és különleges helyen szeretné átélni életük egyik legcsodálatosabb napját. Ő tényleg azért dolgozik, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen mindenkinek azon a bizonyos Nagy Napon!

.

https://lantaibirtok.hu/


Egyedi Motorblokk Asztalok

Amenyiben egy tényleg egyedi és különleges ajándékkal szeretnétek meglepni az ifjú Házasokat (vagy csak magatokat), úgy ajánlom figyelmetekbe Pásztor Tamás munkásságát. Tamás különböző motorblokkokból, alkatrészekből készít egyedi igényre szabva bútorokat, üvegasztalokat.
Ő tényleg roncsból készít luxusbútort és higgyétek el, hogy az valójában egy otthon igazi ékszere lesz örökkön-örökké! 

www.motorasztal.hu


Pilis Barber Shop

Pilisvörösváron található férfi hajvágással, borotválással foglalkozó tradícionális Barber Shop.
Skerlecz Patrik barátom több, mint 10 éve foglalkozik hajvágással. Gyerekkora óta érdekelte a művészet is. Pár évvel ezelőtt lehetősége nyílt külföldi tradicionális barberektől mindent megtanulni amit csak erről a szakmáról tudni érdemes. Azóta saját shopját megnyitva kápráztatja el vendégeit egyedi alkotásaival!
Patrik nem csak egy Barber! Ő az az ember aki a művészetet és a tradicionális hajvágást, borotválást eggyé varázsolva alkotja meg a jobbnál jobb hajkoronákat!