Akiket szivből ajánlok!


Életem Képeken 

Csilla és Karcsi két különleges és nagyszerű ember, akiknek gyerek koruk óta szenvedélyük a kép készítés. Éppen ezért profizmusukhoz és munkájukhoz való hozzáállásuk nem ismer határokat!
Bátran ajánlom mindenkinek aki a Nagy Napon megélt, felejthetetlen és megismételhetetlen pillanatokról, élményekről örök emlékeket képeken is viszont szeretné látni. 

Az Ő segítségükkel biztosak lehettek benne, hogy évek múlva is a képeket nézegetve ugyan azokat az érzéseket fogjátok átélni, mint azon a bizonyos Nagy Napon!

www.eletemkepeken.huHuszai Photo

Tünde ugyan még csak 27 éves, de már így is több mint 10 éve foglalkozik különféle fotók elkészítésével.
Sorait olvasva mindenkinek világossá válik, hogy számára ez tényleg szenvedély, egy életérzés.... 

" 14 éves koromban kezdtem el fotózni, a nagypapámtól kapott Kodak fényképezőgép inspirált. Számomra a fotózás az önkifejezés és a kreativitás megvalósítása. Tudni kell rólam, hogy szenvedéllyel és teljes lelkesedéssel végzem a munkám. 2019-tól foglalkozom hivatalosan is csak a fotózással. A munkámra jellemző a természetközeliség, és az örömteli hangulat megörökítése. Imádom a naplementét, az erdős, növénnyel teli területeket. A jelmondatom : A csoda"  

Grand Life Picture Stúdió

Nagy László 190 óta foglalkozik fotózással. videók és filmek készítésével. "Laci Bácsi" emellett 46 évet dolgozott vendéglátásban, ahol számos esküvőn, rendezvényen segítette a munkájával a szolgáltató társait. Éppen, ezért nehezen tudok nála tapasztaltam szakembert mondani, legyen szó egy tökéletesen elkapott pillanatról vagy egy tökéletesen beállított képről, videóról. Szívből ajánlom azok számára, akiknek fontos, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembert válasszanak Nagy Napjuk megismételhetetlen pillanatainak, képeinek elkészítésére legyen szó rögzített vagy mozgó kép megalkotásáról. "Laci Bácsi" mindent is felvesz, ha arról van szó! :)
Egyedi Motorblokk Asztalok

Amennyiben egy tényleg egyedi és különleges ajándékkal szeretnétek meglepni az ifjú Házasokat (vagy csak magatokat), úgy ajánlom figyelmetekbe Pásztor Tamás munkásságát. Tamás különböző motorblokkokból, alkatrészekből készít egyedi igényre szabva bútorokat, üvegasztalokat.
Ő tényleg roncsból készít luxusbútort és higgyétek el, hogy az valójában egy otthon igazi ékszere lesz örökkön-örökké! 

www.motorasztal.hu


Pilis Barber Shop

Pilisvörösváron található férfi hajvágással, borotválással foglalkozó tradícionális Barber Shop.
Skerlecz Patrik barátom több, mint 10 éve foglalkozik hajvágással. Gyerekkora óta érdekelte a művészet is. Pár évvel ezelőtt lehetősége nyílt külföldi tradicionális barberektől mindent megtanulni amit csak erről a szakmáról tudni érdemes. Azóta saját shopját megnyitva kápráztatja el vendégeit egyedi alkotásaival!
Patrik nem csak egy Barber! Ő az az ember aki a művészetet és a tradicionális hajvágást, borotválást eggyé varázsolva alkotja meg a jobbnál jobb hajkoronákat! 


Ceremóniamesterként célom, hogy életetek egyik legcsodálatosabb napját közösen, együtt ünnepelve tegyük felejthetetlenné, garantálva a jó kedvet és a felhőtlen szórakozást az egész násznép számára!
 
 Kezdőlap Referenciák Kapcsolat Galéria Partnereim Blog
 

ceremóniamester, leventecm, haraszti levente ceremóniamester, levente cm, esküvő, harasztileventecm