Haraszti Levente CEREMÓNIAMESTER - Partnereim Minőségi Szolgáltatók

Akiket szivből ajánlok!


Életem Képeken 

Csilla és Karcsi két különleges és nagyszerű ember, akiknek gyerek koruk óta szenvedélyük a kép készítés. Éppen ezért profizmusukhoz és munkájukhoz való hozzáállásuk nem ismer határokat!
Bátran ajánlom mindenkinek aki a Nagy Napon megélt, felejthetetlen és megismételhetetlen pillanatokról, élményekről örök emlékeket képeken is viszont szeretné látni. 

Az Ő segítségükkel biztosak lehettek benne, hogy évek múlva is a képeket nézegetve ugyan azokat az érzéseket fogjátok átélni, mint azon a bizonyos Nagy Napon!

www.eletemkepeken.huGrand Life Picture Stúdió

Nagy László 190 óta foglalkozik fotózással. videók és filmek készítésével. "Laci Bácsi" emellett 46 évet dolgozott vendéglátásban, ahol számos esküvőn, rendezvényen segítette a munkájával a szolgáltató társait. Éppen, ezért nehezen tudok nála tapasztaltam szakembert mondani, legyen szó egy tökéletesen elkapott pillanatról vagy egy tökéletesen beállított képről, videóról. Szívből ajánlom azok számára, akiknek fontos, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembert válasszanak Nagy Napjuk megismételhetetlen pillanatainak, képeinek elkészítésére legyen szó rögzített vagy mozgó kép megalkotásáról. "Laci Bácsi" mindent is felvesz, ha arról van szó! :)
WedDrink Service

Több mint 10 éves nemzetközi vendéglátós háttérrel 2021-ben alakult meg a WedDing Service csapata, azzal a  nem titkolt céllal, hogy első sorban esküvőkön és külön féle rendezvényeken egy igazán színvonalas ital kínálattal  szolgálják ki a tisztelt vendégeket.
Egy modern esküvő már többről szól, mint a hagyományos italokfogyasztása (sör, bor, pálinka). A mai trendeknek megfelelően, minőségi alapanyagokból készítik el kedvenc koktéljaitokat. 
Természetesen minden eseményre egyedi, személyreszabott ajánlattal készülnek. Igényes megjelenésük mellett és különleges itlajaikkal karöltve a fergeteges hangulat garantált!

Egyedi Motorblokk Asztalok

Amennyiben egy tényleg egyedi és különleges ajándékkal szeretnétek meglepni az ifjú Házasokat (vagy csak magatokat), úgy ajánlom figyelmetekbe Pásztor Tamás munkásságát. Tamás különböző motorblokkokból, alkatrészekből készít egyedi igényre szabva bútorokat, üvegasztalokat.
Ő tényleg roncsból készít luxusbútort és higgyétek el, hogy az valójában egy otthon igazi ékszere lesz örökkön-örökké! 

www.motorasztal.hu


Pilis Barber Shop

Pilisvörösváron található férfi hajvágással, borotválással foglalkozó tradícionális Barber Shop.
Skerlecz Patrik barátom több, mint 10 éve foglalkozik hajvágással. Gyerekkora óta érdekelte a művészet is. Pár évvel ezelőtt lehetősége nyílt külföldi tradicionális barberektől mindent megtanulni amit csak erről a szakmáról tudni érdemes. Azóta saját shopját megnyitva kápráztatja el vendégeit egyedi alkotásaival!
Patrik nem csak egy Barber! Ő az az ember aki a művészetet és a tradicionális hajvágást, borotválást eggyé varázsolva alkotja meg a jobbnál jobb hajkoronákat! 


Ceremóniamesterként célom, hogy életetek egyik legcsodálatosabb napját közösen, együtt ünnepelve tegyük felejthetetlenné, garantálva a jókedvet és a felhőtlen szórakozást az egész násznép számára!
 
 Kezdőlap Referenciák Kapcsolat Galéria Partnereim Blog
 

ceremóniamester, leventecm, haraszti levente ceremóniamester, levente cm, esküvői ceremóniamester, harasztileventecm


Cookies