"Esküvőnk szervezésének a legelején az első megbeszélésünk után egészen biztosak voltunk abban hogy Levente a lehető legmegfelelőbb ceremóniamester arra hogy az elképzelt esküvőnket megtudjuk valósítani.Az egész szervezési folyamat nagyon rugalmasan zajlott , nem utolsó sorban mindig jó kedvűen! 2021.06.11-én volt az esküvőnk a Barabás-tanyán Vasadon , ahol minden pont úgy volt ahogy mi azt megálmodtuk , és ez nem jött volna össze Levente profi munkája nélkül! Vendégek érkezését követően Levente azonnal megteremtette a kitűnő alaphangulatot.Az esküvő minden egyes percében ott volt ahol szükség volt rá , mindig számíthattunk rá! Minden apró részletre figyelt! Remekül éreztük magunkat , és hálásak vagyunk hogy a mi ceremóniamesterünk az egész esküvőt úgy "bonyolította" le ahogy azt mi megálmodtuk ! Köszönet a fantasztikus munkádért , és rengeteg sikeres esküvőt kívánunk! "

Viki és Zoli 

2021.06.11.

"Köszönünk szépen Mindent Levi! A sok segítséget és türelmet, valamint a rugalmasságodat! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy annyira élvezzék zökkenőmentesen a Nagy Napjukat , ahogy Mi is tettük, a Te segítségeddel is! "

Rami és Robi 

2021.08.07.

"A mi nagy napunk is megvolt. Álomszerű volt az egész. A legfontosabb hogy ne izguljatok, csak adjátok át magatokat a napnak. Élvezzétek ki minden percét, mert tényleg nagyon gyorsan elmegy a nap Minden tökéletes volt, ahogy azt szerettem volna. Ha tökéletes helyszínt szeretnétek kicsit eldugott helyen, gyönyörű zöld, vintage stílusú környezetben szívből ajánlom a Viktória Fogadót, ha pedig kedves, vicces,profi, modern stílusú, vagány, minden kívánságotokat teljesítő ceremóniamestert kerestek ajánlom Haraszti Levente - t, a legjobb!!"

Kitti és Dávid

2021. 08.26.

"Sok szeretettel ajánljuk Leventét, aki nem csak ceremónia mesterként végezett tökéletes munkát, de közvetlenségével, segítőkész és vidám személyiségével hozzájárult, hogy felejthetetlen és gördülékeny legyen esküvőnk napja. A család és a barátok napokig emlegették kimagasló teljesítményét, ami teljes mértékben igazodott a mi elképzelésünkhöz. A szervezés időszakában többször is személyesen segített a programokat pontosítani, mindig lehetett számítani az őszinte véleményére és tanácsaira. "

Fanni és Robi

2021.08.06.

"Amikor találkoztunk személyesen Levivel az első alkalommal, már ott 100%-osan meggyőzött minket, hogy jön velünk az esküvőre ceremóniamesterként Az egyeztetéseink nagyon gördülékenyen mentek, Levi is alkalmazkodott hozzánk teljes mértékben. Többször átbeszéltük a forgatókönyvet, ami megnyugtatott minket a nagy nap előtt. Sokféle tanácsot adott, hogy milyen programok legyenek (pl. Mr. és Mrs. játék, csillagszórózás, csókkamera), melyek az esküvőn remekül sikerültek és jól fognak mutatni a videón is Levi egy olyan karakter akire oda kell figyelni, követte őt a násznép minden kérésében és lenyűgözött mindenkit a humora és ahogyan levezényelte az esküvőt és terelgette az embereket. Még a szertartás előtt felszólalt, elmondta a főbb információkat és onnantól kezdve minden történésnél mondta a teendőket és irányította az embereket. Ha ceremóniamestert kerestek csakis Levit válasszátok !!!"

Alexa & Joci

2021.09.04.