Kedves Jegyespár!

Haraszti Levente vagyok ceremóniamester. 10 év felszolgálói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy belevágok a vendéglátás egy sokkal személyesebb és örömtelibb részébe. 

A vendéglátásban eltöltött időnek köszönhetően rengeteg emberrel találkozhattam, alakíthattam ki velük személyes kapcsolatot, megismerkedhettem és testközelből figyelhetem az ország legjobb esküvői szakembereit, szolgáltatóit, ceremóniamestereit. 

Kis korom óta foglalkoztatott már a gondolat, hogy milyen "jó lenne minél több esküvőn részt venni és szerepet vállalni azokon ". 30 éves fejjel most már tudom, ez jóval több, mint egy szerep!! Ezért még elhivatottabban állok a kedves házasulandó párok segítségére, hogy életük egyik legszebb napján profizmusommal és szakmai elhivatottságommal maximálisan, az Ő vállukról a terhet levéve, biztosítsam a jó kedvet és a gondtalan szórakozást.

 Ha szeretnétek, hogy egy mindig jó kedvű, segítőkész, olykor nagy hangú, beszélni szerető, humoros fiatal ember segítsen Titeket a Nagy Napotok tökéletes lebonyolításában, aki a különböző korosztályokkal is könnyen megtalálja a közös hangnemet, akkor nincs más dolgotok csak felvenni velem a kapcsolatot!

Bízom benne, hogy a bemutatkozásom elnyerte tetszéseteket és megtiszteltek azzal, hogy a Ti Nagy Napotokat együtt tesszük felejthetetlenné!  
Köszönöm szépen a figyelmeteket és további örömteli készülődést kívánok!


Baráti üdvözlettel

Haraszti Levene Ceremóniamester
06 30 846 55 69


Nem régiben lehetőségem nyílt az ország egyik legjobb ceremóniamester képzésén részt venni ahol a szakmában olyan neves szakemberektől volt szerencsém tanulni, mint Szitás Róbert Szitu, Barna László, Vági Gergely Golyó. 

A ceremóniamesterség számomra elsősorban nem pénzkereseti lehetőség, hanem olyan tevékenység amiben örömömet lelem. Minden ember szeret kapni, de kevesen tudják, hogy először adni kell. Úgy gondolom, barátibb áron nyújtok Nektek "profi" szolgáltatást, mint más szakmabeli társaim. Az ország bármely pontján szívesen vállalok ceremóniamesterséget.
Albertirsától 60 km-nél messzebb található településen van lehetőségem a Nagy Napotok koordinálásában részt venni, úgy a tiszteletdíjam mellett előre megbeszélt, szerződésben foglalt útiköltséget számítok fel.
Amennyiben úgy gondoljátok Én vagyok számotokra a megfelelő ember és megtiszteltek azzal, hogy Nagy Napotok "irányítását" rám bíznátok kérjetek bátran árajánlatot!

Baráti üdvözlettel

Haraszti Levente Ceremóniamester 
+36 30 846 55 69